Silvestr pod Blaníkem

Příchod Nového roku v současné době nepociťuje jenom naše společnost, ale týká se i většiny živých tvorů kolem nás. Cvičnou kanonádu je slyšet už od konce listopadu.

Na jedné straně je těžké upřít velkolepost jedinečným efektům nejnovějších ohňostrojů, které si v značně skromnější verzi můžeme zakoupit sami domů. Každým rokem přitom přibývá měst, které hledají ohleduplnější variantu ke klasickému ohňostroji. Bude prvního ledna kolem nás vzduch hustý, že by se dal krájet nožem, nebo se budeme moct bez obav nadechnout z plných plic? Pokoří opět letošní konec roku počet zvířat odevzdaných do záchrnanních stanic? Samozřejmě, volba je na každém z nás, ale některé věci nejsou jenom naši soukromou záležitosí, ale vyžadují součinnost vice spoluobčanů.

Proto, pokud to vnímáte podobně, Vás zveme na společnou oslavu Silvestra k nám pod Blaník. Rádi vás uvidíme, třeba i na větší vzdálenbost než 2 metry (s ohledem na aktuálně platná protiepidemiologická opatření vlády). Více informací na ekorada.cz/silvestr

2020-12-17T17:08:47+01:00
Přejít nahoru