LETNÍ STANOVÝ TÁBOR 2024

kapacita naplněna, přijímáme již jen náhradníky

SURVIVOR NEMÍŽ

Pobytový letní tábor Českého svazu ochránců přírody Vlašim proběhne od 30. 6. do 13. 7. 2024. Tábor je určený pro děti od 8 do 15 let a cena za jednoho účastníka činí 7.000 Kč.

Pobytový tábor na téma „SURVIVOR NEMÍŽ“ se uskuteční v Přírodní památce Na Ostrově u Nemíže (6 km od Vlašimi).

Nebojíš se výzev? Máš týmového ducha? Chceš otestovat svou výdrž? Staneš se posledním trosečníkem právě ty a zvítězí tvůj kmen? Ano. Letošní tábor bude o přežití Na Ostrově, kde budou vysazeni účastníci reality show SURVIVOR NEMÍŽ 2024. Nebudou chybět kmenové hry o odměny i o vyřazování na kmenové radě. Naštěstí se nemusíš bát, že pokud kmen vysloví tvé jméno, tak pojedeš domů. Ale je jisté, že zvítězit může pouze jeden kmen a že posledním trosečníkem se můžeš stát právě ty. Stačí se přihlásit, nacházet imunity nebo jen vyhrávat.

Nebudou chybět ani tradice letního tábora – celotáborové hry, ranní rozcvičky, služby v kuchyni, odpolední klid, večerní bojovky, noční hlídky, táborové ohně a zpěv s kytarou.

Přihlašování bude zahájeno ve čtvrtek 11. ledna 2024 v 19.00 hodin. Na dříve došlé přihlášky nebude brán zřetel! Kapacita tábora je omezená, proto si místo rezervujte v dostatečném předstihu.

Přihlašování bude probíhat pouze elektronicky na následujícím odkaze: PŘIHLAŠOVÁNÍ NA TÁBORY

Účastnický poplatek činí 7.000 Kč (v ceně je zahrnuto ubytování ve stanech s podsadou, strava, pitný režim, pojištění).

O děti budou pečovat zkušení táboroví vedoucí a praktikanti z řad bývalých táborníků.

Platba účastnického poplatku:
Platbu za tábor je nutné uhradit nejpozději do 30. dubna 2024. Při neuhrazení účastnického poplatku do tohoto data rezervované místo propadá.

Úhradu je možné provést tímto způsobem:

  • bankovním převodem na účet u České spořitelny a.s. Vlašim, číslo účtu 322147339/0800 (variabilní symbol = datum narození dítěte ve formátu den/měsíc/rok, do poznámky k platbě uveďte jméno dítěte, příklad: 01022011, Jan Novák),
  • fakturu vystavíme na požádání.

Jakub Matějovský – hlavní vedoucí letního tábora
Kontakt pro přihlašování: jiri.pavelka@csop.cz, 608 084 126

Ke stažení:

Plakát
Fotografie a videa z letního tábora 2023