Kuchařský příměstský tábor: TAJEMSTVÍ KUCHYNĚ

kapacita naplněna, přijímáme již jen náhradníky

Místo konání: Podblanické ekocentrum ČSOP Vlašim

Český svaz ochránců přírody Vlašim přichystal zbrusu nový příměstský tábor, který bude zaměřený na vaření a získávání základních dovedností v kuchyni. Děti se budou učit nakupovat, vařit, zavařovat a péct. Co si uvaří, to si také snědí. Tábor proběhne od pondělí do pátku a je určen dětem ve věku od 9 do 14 let.

  • Termín: 29. 7. – 2. 8. 2024
  • Cena: 2 222 Kč
  • Věk: 9 – 14 let

Součástí táborového programu je rozvoj polytechnických dovedností, dětské hry, exkurze k producentu regionálních potravin, soutěže a kvízy.

Příměstský tábor je určený dětem od 9 do 14 let, které mají zájem se naučit vařit nebo zdokonalit své kuchařské umění. Rodiče zaplatí za jednoho účastníka 2 222 Kč, ve kterých je obsažená strava 3x denně (svačina, oběd, svačina), pitný režim, případná doprava, programové a materiální zajištění. Děti se budou scházet v prostorách Podblanického ekocentra, kde bude začínat každodenní program. Hlavní program trvá od 8.00 do 16.00 hodin, přičemž hlídání dětí je zajištěno od 7.30 do 16.30 hodin.

Přihlášení a uhrazení účastnického poplatku je nutné provést nejpozději do 30. dubna 2024. Při neuhrazení do tohoto data bude rezervované místo uvolněno náhradníkům.

Přihlašování bude probíhat pouze elektronicky na následujícím odkaze: PŘIHLAŠOVÁNÍ NA TÁBORY

Přihlašování bude zahájeno ve čtvrtek 11. ledna 2024 v 19.00 hodin. Na dříve došlé přihlášky nebude brán zřetel! Kapacita táborů je omezená, proto si místo rezervujte v dostatečném předstihu.

Přílohy k přihlášce (bezinfekčnost a možnost samostatného odcházení dítěte z tábora) budou vybírány při nástupu na tábor. Formuláře jsou ke stažení ZDE.

Platba účastnického poplatku:
Platbu za tábor je nutné uhradit nejpozději do 30. dubna 2024. Při neuhrazení účastnického poplatku do tohoto data rezervované místo propadá.

Úhradu je možné provést tímto způsobem:

  • bankovním převodem na účet u České spořitelny a.s. Vlašim, číslo účtu 322147339/0800 (variabilní symbol = datum narození dítěte ve formátu den/měsíc/rok, do poznámky k platbě uveďte jméno dítěte, příklad: 01022011, Jan Novák),
  • fakturu vystavíme na požádání.

Kontakt:

Ester Lachmanová – 739 320 698, ester.lachmanova@csop.cz

Ke stažení:

Přílohy k přihlášce na příměstský tábor

Plakát na kuchařský příměstský tábor