XXII Pedagogická konference EVVO

Jako každoročně pořádáme další ročník Středočeské konference k environmentální výchově pro pedagogy  všech typů škol. Konference je zaměřena na otázky environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty na školách a školských zařízeních ve Středočeském kraji.

XX. Středočeská konference k environmentální výchově proběhne 15. dubna 2021 od 8:30 do 19:00 hodin. Vzhledem k momentální situaci volíme možnost on-line. Pro spojení využijeme prostředí aplikace MS Teams.

V rámci úvodního bloku programu představíme novinky ze světa EVVO i životního prostředí, zaměříme se na možnosti výuku v současné době a prostor najde i konkrétní nabídka dalších organizací školám i pedagogům. Po společném úvodním bloku proběhnou tradiční dílny netradične distanční formou.

Jak učit venku za každého počasí i vládního nařízení představí Andrea Tláskalová. Daniel Dočakal se dotkne ochrany soukromí, bezpečnost a dobrá praxe při on-line výuce i toho jak se z digitálna nezbláznit. Petra Skřivánková se zaměří na Tvořivou hru v MŠ.  Dílnu jak na globální témata ve výuce představi Alena Kohoutová a na závěr se Tomáš Matejček  zaměří na environmentální výchovu v tradičních předmětech.

Konference bude zdarma. Jednotlivé dílny budou kapacitně omezeny, proto neváhejte s registrací.

logo
2022-11-01T11:00:46+01:00
Přejít nahoru